onsdag 3 juni 2020

Tillökning i familjen! =)

De väntas tillökning i familjen och jag kunde inte vara mer lycklig över de, även fast detta har varit en väldigt speciell graviditet med tanke på sjukdoms förlopp ovanpå varandra. Corona viruset gjorde de ju inte lättare på nåt sätt heller. En ensamhet som är svår att förklara i all lycka med, eftersom vi fick vara i karantän i minst 2 månader. Men den här mannen gjorde sitt bästa under dom speciella omständigheter som rådde.
Mannen i mitt liv, som står ut med alla svängningar  jag har, från allt med adhd, hormoner och känslor över lag och speciellt nu när man är gravid med. 
Han som lyfter mig när jag behöver de som mest, tröstar och gör mig till en bättre människa överlag.
Finns ingen som han, så tacksam att han finns och står ut med mig och alla mina sidor jag har ;) Han gör mig till den lyckligaste i världen trotts att han även kan driva mig till vanvett ibland med ;) Mitt alldeles egna jävla arsel med andra ord ;) haha..
Älskar dig!!!
I aug beräknas våran älskade dotter komma och jag längtar som bara den nu. Inte bara för jag är glad utan för jag har en mindre rolig foglossning som gör att de smärtar i höfter, ljumskar, blygdbenet och ryggen. Och så skulle de va skönt att slippa gråta för allt med.. haha.. Visst, bättre än att ha ett humör så man blir arg men ändå..  :P 
En salig bergodalbana har dom här månaderna varit iaf och nu vore de väldigt skönt att få stabilisera livet en aning, så låt tiden gå fort nu dom sista 2 månaderna så jag och din pappa får träffa dig, vårat lilla knyte, för första gången och få se vem du är ...
Så älskad och efterlängtad av oss alla =)