måndag 5 september 2011

Höll på att sluta i katastrof

Efter jag & Rasmus hämtat tjejerna så gick vi för att hitta klipp tid till Izabell som har skolfoto på ons.. Fick veta de i fre så ringde Lisa i panik :P Men som ja trodde, inte en tid fanns de fören på ons som då e försent.. Hoppa in på ett drop in ställe här i hålan & fy fan så ungen såg ut när hon va klar :S Fick panik & gick raka vägen till Lisa på ren chansning om att hon skulle hinna försöka fixa till de så gott de gick och ängel som hon är så gjorde hon de =D Hon räddade min dag och till de där skit stället går ja ALDRIG mer igen, då väntar ja hellre på att få gå till Lisa ;)
Så nu kan min älskade sessa ta sitt kort på ons och se bra ut =D

Idag har Rasmus varit feber fri hela dagen men självklart nu till kvällen dök den upp IGEN.. Va e de frågan om..? 38,5.. från att haft 37,3 hela dagen.
För min egen del har de gått upp & ner varannan dag.. igår dålig, förrgår hyfsat pigg och dagen innan de dålig.. Fattar inte va de e för baciller i höst :P

Och från de ena till de andra i vanlig ordning.. Idag plocka vi Izabells första tomat från plantan hon fick me sig hem från skolan i våras =)
Riktigt god va den me och den åt vi till en av hennes favoriter, potatisgratäng, fläskfile och svartvinbärs gele.. Hon va så söt när hon satt vid mat bordet & fråga hur hennes tomat smaka och hon blev så glad att den smaka bra =D Älskade unge.
Och My, ja för en gångs skull åt hon potatisgratängen.. De tar sig ;)
Mer vild än tam.. hehe..

Bye, bye!