fredag 4 maj 2012

Rasist, NEJ, absolut inte men nu får väl Sverige skärpa sig!!

Jag är INTE rasist på en fläck men nu tycker jag att Sverige går för långt. Vi har stor arbetslöshet, inte boende till alla som redan är här och då ska vi sitta och ta in mer & mer hela tiden.. Vi som land kommer ju gå under till slut. Vi får inte sjunga svenska national sången i skolan längre och  va jag vet i vissa skolor får man inte ens säga jultomten längre utan han ska heta decembermannen!! Va fan är det då????? Man får inte gå me sverige tröja på sig för då är man rasist! Man får inte vara stolt över sitt land, sin egen nationalitet längre för då är man rasist!! Blir bara så jävla trött! När en annan va liten kunde man svenska nationalsången i rätt tidig ålder, men nu..?? Nä nu ska man tysta ner allt som har me den svenska flaggan att göra för annars är man rasist!! 
Ska vi sluta vara svenskar för att ingen annan ska ta illa upp?? Så känns de fan ibland.
De sjuka va på valborg när kören stod vid elden & sjöng några olika sånger, så sjöng dom i mikrofoner men sen när de skulle sjungas national sången för att fira in våren och allt det så tog dom bort dom & de va pinsamt tyst! Folk verkar ju inte våga sjunga den heller för att dom inte vill bli klassade som rasister...??? 
Ska man inte få vara stolt svensk utan att vara rasist!?? 

Kolla som på Norge som ett ex. Dom firar sin nationaldag så de står härliga till och inte fan blir dom kallade för rasister för de, inte va jag hört iaf. Dom är stolta för sitt land. Varför kan inte vi vara det?? 
Fortsätter det såhär som det gör nu.. vart är vi då om  ca 10 år?? 
Man måste säga ifrån ibland, så funkar de i livet! För hur ska allt gå runt annars??
Ibland fattar jag inte hur fan regeringen tänker.. 


Ta hand om folket som är här och fixa till läget
innan vi själva går under.
Våga säga nej!