onsdag 26 oktober 2011

Lång kväll..

Efter en lång kväll me de ena och de andra så sover alla.
My har blivit värre så hon ville inte ens ha fil innan de va läggdags & Izabell e jätte dålig, hon låg breve mamma och börja yra så de blev en dusch me 37 gradigt vatten för hennes del, en dos me alvedon till som va precis på klockslaget för att ge igen, som tur va. Så får vi hoppas att febern släppt lite mer till i morron. Tycker så synd om dom små när dom har så hög feber.

Andas för mig själv en stund framför tv:n innan jag ska lägga mig för de e en dag i morrn me men just nu kan jag inte slappna av så pass att somna. Har nog varit lite för mycke för en kväll egentligen.. Då kan de va skönt att vara ensam en stund.

Natti natti!

My med..

Tjjii fick jag som skrev att My i stort sett alltid klarar sig från att bli sjuk :P
Vi fick hämta hem henne me idag från dagis.. Fast Izabell är riktigt dålig, My är iaf uppe på benen =) Mina älskade sessor...

Tur i oturen..

Stora sessan hämtat från skolan idag av mommo för att vara där me 39,9 graders feber e ju ingen höjdare, min stora snutta. Rasmus vill inte äta mat som man måste tugga så misstänker att han har tänder på väg som gör väldigt ont i munnen, tur är väl att fis mesen My nästan alltid e frisk iaf =) Fattar inte att hon kan få vara frisk så mycke :P
Men de e ju bara bra så jag klagar inte ;)

Annars så är man allmänt slut, tankar till max just nu..
Tur att jag har mina underbara barn som förgyller mina dagar me skratt =)


Läste ut boken igår kväll, varför gråter inte Emma. Så himla bra & ögonen va ju inte torra kan jag ju erkänna.. Så otroligt hemsk men samtidigt så beundrar man henne & deras familjer över styrkan dom har haft för de e ingen lätt sak som hänt.
Läs den, kan ja säga!

Bye, bye!