måndag 4 januari 2010

Äntligen funkar internet & flytt

Ja då har man fått igång internet men hem telen kommer igång i morrn eftermidda. Har uppdaterat mig lite nu & de va ju en hel del som hade hänt.. eller hänt.. de vet ja inte om man kan kalla de heller :P Flytten har gått bra men man e sliten som ett djur. I tre dagar i rad har ja hållt igång me lägenheten & idag städa vi ur den gammla. De tar på krafterna kan ja säga.

Men de roligaste e att idag ringde killen från måleribolaget & sa att men hej vi skulle tapetsera om eran lägenhet och ni bor tydligen där redan, plus att de står grejer i vägen.. Där står då vi inne på banken i stan & fixar lite. Jaha.. de va mer än va vi båda visste om dårå.. Bra där! :P Men de gick bra ändå förutom att lägenheten e i en ända stor röra IGEN ( som ja hatar ) Men får väl stå ut en vecka så kan man fixa klart allt sen.

Känns dock lite jobbigt me tanke på att My fyller den 11 jan & till helgen den 16 blir de kalas för henne. Hoppas vi hinner klart tills dess. Inbjudningar kommer senare me tider & sånt, har inte hunnit haft så stor koll på de där än :P

Hade ett toppen nyår me hela familjen plus Emma & Putte. Åt lite tacos, sköt lite raketer me barnen vid åtta och vid tolv snåret stod vi ute på ballen & öppna en flaska azti som dom skåla me :P Sj stod ja me min alkoholfria skumpa me persiko smak på och skåla in de nya året =)
En lyckad kväll iaf =D
Den tackar vi för.


Våran nyårs puss =)
Älskar dig bejb <3











Sen måste ja ju bara lägga in ett stort TACK för all hjälp vi fått me flytt & allt som ingår. Ni har varit toppen & guld värda allihopa =D