måndag 14 december 2009

Underbar dag =)

Morronen börja me att min kära farmor kom hit. Fika lite. Börja me tapeterna & dona lite. Sen va vi tvungna att handla en kniv till tapeterna för den va glömd i hultebo & vi hade ingen, så bilen till Big Inn & så tog vi oss en runda på hm oxå.. Hitta en as fin tunika där som ja föll för & snäll som min kära farmor e så betala hon för den, fick även ett par strump byxor till & örhängen. TACK så hemskt mycke farmor =) Så nu har även ja nåt att sätta på mig över jul ;P Kom även på lite andra ärenden som vi tog tag i & så hem igen för att fortsätta me att få upp dom nya tapeterna eller rättare sagt farmor satte upp dom för de e ju hon som kan den biten av oss =) Tack för en helt underbar dag farmor =D

Till halv tre bar de av på Mys lucia. Så fint & så duktiga dom va =) Mammas lilla snutta som börjar bli så stor =) Fika lite efteråt & sen bar de av hem för att piffa till Izabell till hennes lucia som va på kvällen. Alla fick lockar i håret tack vare Emma =)
Dom va oxå så duktiga & ja blev alldeles tårögd en stund för att hon har blivit så stor att hon går första lucian i skolan.. tänk va åren går fort. Mina älskade barn som e så duktiga. Mamma e så stolt över er <3 Bye, bye!