lördag 6 februari 2010

Sjuk dotter och party hos grannen :S

Inatt kl ett vaknade Izze av att hon mådde pyton och vem skulle inte förstå henne när hon hade 39,7. Hon sov inge vidare i natt & ja klandrar inte henne heller men att ja redan sover som en kratta för foglossningen e ju ingen höjdare att bli väckt några extra ggr, PLUS att grannen längst ner hade fest & spela musik till fem i morse :S

Ja va ner en vända redan vid ett & bad han sänka & lite skillnad blev de men sen att vakna vid fem på morronen av att de va samma jävla volym gjorde att ja lacka ur. Satte på mig lite kläder & gick ner och sa klart & tydligt me en VÄLDIGT bestämt röst, min åsikt och musiken stängdes av, tack & lov för de. Han försökte slingra sig lite me att han inte vart hemma på ett tag men då sa ja att de skiter ja i för de e hans lägenhet & me de hans ansvar för lägenheten och ja hade ändå vart schysst att gå ner & ringa på istället för att ringa securitas så han fått böter. Visst ja kan ta fester hos grannar & sånt men när grannen längst ner har så hög musik att de hörs hur bra som helst upp till oss på 3:e vån och att man hörde hur dom pratar där nere, där går iaf min gräns när man har barn hemma som sover kl ett på natta & speciellt kl fem på morronen.
Ja, ja ska väl inta haka upp mig för mycke på de nu :P

Dagen idag har bestått av en massa mys på soffan & film exakt hela dagen, så mysigt så =) Men de finns ju inte så mycke annat att göra när tösabiten har 40 graders feber heela dagen. Lill tösen har ju vart hos sin far över dagen så då behöver man ju inte tänka på att hon ska sysselsättas på nå vis, hon ska dit i morrn oxå över dagen, tur i oturen men då får ju Izze lugn & ro att vila upp sig här hemma och bara en massa uppmärksamhet & ompyssel ;) Kan ju va skönt för henne me när hon e så pass dålig som hon e. Nu blir de att fortsätta mysa ett tag till innan hon sska sova för natta.

Bye, bye!