måndag 1 augusti 2011

soliga dagar =)

Dom senaste två dagarna har vi vart ute vid stugan och badat, solat & lekt en massa =)
Har vart så härligt. Igår va Madde, Danne & deras söta tjej Josefin me oxå =)
Och idag kom Rasmus farmor ut och sällskapa me oss.
Älskar att vara ute i solen och speciellt vid stranden.. De e sån underbar känsla att se sina barn glada & spralliga ute i vattnet =)
Rasmus älskar att bada och igår fick ja ta upp han me tvång för han va helt knottrig på hela kroppen.. hehe.. Min lilla prins skulle nog kunna bosätta sig där utan problem :P

Idag fick ja enkel vagnen såld oxå, de e ju bra att den kommer till användning =)
Sen kommer de låta rätt löjligt men när min pappa dog fick ja inge privat efter han att ha kvar så då har ja värdesatt de ja köpte för hans livförsäkring nå otroligt mycke. Vagnen som ja sålde idag ex, köpte ja för dom pengarna och ja valde noggrant ut en vagn av den beskrivning som pappa sa att han ville hur den skulle vara. Sen hade han nog i tanken av en vagn från stenåldern men ja gjorde mitt bästa och till de ja nu skulle komma till så kändes de i hjärtat när vagnen försvann. Har haft så otroligt svårt att göra mig av me saker som ja köpt me just dom pengarna för de har ja verkligen lagt ner själen i.. Blir väl så när man inte får nå kvar efter sin pappa som har tillhört han sj. Sen hjälpte de nog inte me att de va hans års dag den 27/7 heller.. E en känslig period när den dagen närmar sig och ett tag efter..
Men ja e glad över att den gick till nån man känner till och inte en helt främmande människa =)

Saknar dig pappa och ja hoppas du ser vilka fina barnbarn du har fått.

Nu blir de mys me film & lite gott me min älskling, kärlek e en väldigt bra medicin när man inte e på topp.

Bye, bye!