onsdag 19 maj 2010

Dagarna går..

Dagarna går så himla fort.. Känns som man skulle behöva några extra timmar per dygn så man hinner göra allt man vill hinna me att göra varje dag ;P
Hinner ju inte ens slå på datorn vissa dagar. Och hinner man så e de in & ut på de man vill se. Hinner inte ens läsa alla bloggar.. Så tänkte att nu jäklar måste ja få skriva av mig lite :P

Har vart på skol samtal me Izze i måndags, hon e så duktig i skolan och av de provet hon gjort för att kolla hur pass hon hänger me i utvecklingen me de dom jobbar me fick hon 15 poäng av 18 =D
Ja blir så stolt över min dotter <3
Och på de hela, Izze håller på att bli helt torr på nätterna, hon e såå himla duktig min sessa =D Min stora tjej =) En del kan undra att varför har hon inte blivit torr tidigare.. Alla har olika lång tid på sig att bli redo på den punkten & hon behövde lite extra tid på sig.. Ingen ide att stressa fram heller, de kommer när de kommer och de har de ju gjort nu oxå.
Hon e lika underbar precis som hon e =)

I tis va de rätten.. De gick väl hyfsat bra får bara se hur de slutar nu då.. Blir galen om de strular till sig igen.. Får hoppas för Mys skull.

Idag va ja & unna mig sj lite granna.. klippte mig =) De va as skönt och att för en gångs skull kunde ja göra nå. Ja kan ju inte köpa nya kläder eller sånt fören man gått tillbaka till sin vanliga vikt igen. Så då passar de ju perfekt me en ny frisyr =)

I morrn blir de V-ås för Rasmus ska på hjärt ul.. Hoppas allt fortfarande ser bra ut. Men varför skulle de inte göra de.. Han har ju sin medicin, äter som han ska och e en underbar liten pojke på alla sätt & vis =)

My har haft inskolning på dagis denna vecka oxå. Har gått hur bra som helst =) Så himla duktig och inskolningen va egentligen helt onödig för hon trivdes som fisken i vattnet :P Hon vill ju inte ens gå hem när man ska hämta henne.. hihi.. Min lilla tjej börjar bli en stor tjej nu =)
Fattar inte vart åren tar vägen.
Mina barn börjar bli stora nu och större kommer dom att bli. Måste säga att de känns lite läskigt :P
Men nu har ja inte tid att skriva mer här.

Bye, bye!