tisdag 21 juli 2009

Helt underbar helg =)

I torsdags morse va de egentligen planerat att åka men eftersom min mor insjukna så sprack dom planerna.. Satt hela dagen o försökte komma på lösning på lösning :P Efter mycke om & men och en hel del samtal så fick vi tag på två guldklimpar som ställde upp =) Malin & Janko va stjärnorna som tog sig ann barnen och körde dom sen vidare till min famor & farfar på lördag förmidda. Resan blev av tack vare dom, så TACK en än gång att ni ställde upp i sista minuten <3

Åtta på kvällen drog vi iväg från familjen där ute på landet. Vi hade en redig resa framför oss, 50-60 mil.. de tog sin lilla tid men de va de helt klart värt =) Högakusten, 5 mil från Härnösand i en liten by som heter Nora, dit skulle vi. Så vid två-tre på natta kom vi fram till Richards morfars sommarhus.. Blev sängen direkt för oss båda, vakna på fre av att svärmor, Johan och morfar Helge kom ut dit o Ann hängde sig lite på tutan.. hehe.. Låg faktiskt kvar en liten stund till innan vi klev upp :P

Fredagen bestod av att hjälpa Helge vid huset o fixa till trädgården lite och ja klippte gräset, de va ju inte en liten plätt me gräsmatta han hade men vädret va fint så de gjorde mig absolut inget att gå runt där me en självgående gräsklippare :P
På eftermiddan drog vi iväg till havet & skulle svalka oss lite... Jo svalka va väl att försköna de lite.. hehe.. va så kallt i vattnet att fötterna domna bort.. haha.. Men alla kom i utom Richard :P Så ja och Ann skvätte ner han ^^ Lite sola & en glass, så åkte vi vidare till ett bad ställe där bejb bada mycke när han va liten och där va vattnet lite varmare iaf. Så där kom både ja & min älskling i utan några större problem =) Johan och Ann hoppa över den gången.
Lite god mat & sen på kvällen tog ja & bejb oss en åktur till Kramfors och kolla runt lite.. Verka va ett mysigt ställe.. Men säg nå som inte va mysigt där uppe.. vägarna som gick upp & ner hela tiden, skog blandat me utsikt till max.. inte som alla raka o platta vägar här nere i landet. Man fick ett riktigt lugn i kroppen där uppe, de va skönt =)

Lördagen drog vi iväg på lite upptäcksfärd. Började me att åka till nå utställnings ställe me lite av varje, vidare till havet, Rotsidan hette de och där va de jätte fint men de blåste dock en del där så de va ju inte såå varmt just där :P Men de va jätte fint där o stranden bestod av en stor bergshäll/klippor eller hur man ska säga :P Såhär såg de ut iaf =)



Sen blev de Bönhamn & lite mat för våran del. Johan och Ann bjöd oss på ett liten resturang som låg precis vid en båthamn, jätte mysigt ställe. En lyckad utflyckt måste ja säga =)
Kvällen betod av lite mer god mat och bejb tog en öl, sen tog Ja & Richard oss en promenad upp på ett litet berg som låg breve huset, de va mysigt att gå runt lite i skogen och få en stund för oss själva, lite tv & sen sängen.

Söndagen klev vi upp & fixa de som skulle fixas innan vi satte oss i bilen och börja rulla hemåt igen, först blev de Hultebo för att hämta upp våra små änglar som vi saknat under helgens gång och sen hem för att storstäda :S Barnen i säng & sen fick vi dra igång dammsugaren, golvmoppen o.s.v. Kom hem till ett lite stökigare hem än va vi lämnat bakom oss när vi åkte iväg. De va ju inte värsta röran men kan ju lika gärna ta allt när man håller i gång. Men de e tråkigt när man kommer hem o de ser värre ut än när man lämnat stället. Vi fixa ju o plocka innan vi åkte så man skulle slippa komma hem o börja städa o sånt på en gång men den planen sket sig oxå.. hehe.. Sånt e livet ibland. Men fort gick de eftersom vi båda två tog tag i de på en gång. Skönt va väl de iaf ;)

Helgen har iaf varit hur underbar som helst, de vill ja göra om snart igen =)

Bye, bye!