tisdag 4 januari 2011

Då va allt över..

Då va allt över.. Jul & nyår gick riktigt fort detta år.
Allt jul stök e ner packat t.o.m.. Tror nog aldrig ja har varit så snabb på att få bort de..

De nya året blev en lugn hemma kväll hos min älskling, bara han & jag.. Min kropp sa ifrån på fre efter en veckas icke sovande.. Rasmus har ju fått massa tänder samtidigt och på de snorig, feber och hosta.. För att inte tala om de härliga tand bajset.. Den kombinationen e ingen höjdare.. Man märker t.o.m på han att de gör ont att hosta, fast han får host medicin tre ggr per dygn. Blir nog att kontakta vårdcentralen i morrn.. Lilla gubben..
Tjejerna har oxå haft varsin sväng me feber, hade väl tur att dom inte fick de samtidigt iaf ;) Nåt positivt i de hela..

De nya året börja inte speciellt bra.. Och speciellt inte för några av mina nära vänner.. Nyårs dagen spendera ja i stan för att finnas till hands och spendera även natten där..
Att nått sånt ska kunna få hända.. Usch va ja lider me dom.. Vet ju själv hur de e och de gör ont, förbannat ont.. Önskar ja kunde ta över lite av deras smärta men tyvärr går de ju inte..

Man får inte ens fram ord för de så ja tror ja går vidare me mitt skrivande nu..
Beklagar sorgen mina älskade vänner

Dagen har vart en kombinerad dag av alla dess humör svängningar och en massa lek & bus, har hunnit me att städa lite oxå. Blir att fortsätta i morrn..
Har även haft besök av Lollo & Ella på förmiddan och mot kvällen fick ja besök av Angelica & Jennifer =) Så dagen har rullat på fint =)

Nu måste ja verkligen sova för de e en dag i morrn oxå.. Skulle lagt mig för längesen men har inte fått nån ro i kroppen så nu tvingar ja mig själv till sängen..

Bye, bye!

Mina ögonstenar på julafton =)