tisdag 29 december 2009

Pulka åkning =)


Idag på eftermiddan va vi iväg till backen på marieberg & satte fart på pulkorna. Izabell prova även sina nya skridskor & de gick ganska så bra måste ja säga =) Gud så mycke som ja har skrattat åt min älskade familj :P Bra roligt hade ja åt dom alla tre i backen. Den ena vildare än den andra och den ena hoppa högre i guppen än den andra.. hehe.. så ja hade full underhållning hela tiden =D Emma & Putte dök även upp... hahahaha.. Putte den token åkte ända uppefrån & halvvägs ner åkte pulkan bort, av den andra halvan hoppa han i guppet som barnen byggt mitt i backen.. hahaha.. Man fick sig ett bra skratt åt de och även barnen skratta åt honom :P Han lär ju ha en sittdyna i nån vecka framöver.. hehe.. Richard va ju på att åka konstig åkning han oxå så båda grabbarna bula pulkorna.. haha.. Inte bara bilarna som åker på smäll titt som tätt :P Inte för att ja nånsin har vart me om att älsk har bulat nån av våra bilar vi haft men endå.. hihi.. Men sen blev de kallt.. buurrrrrr.. hem & gosa ner sig i soffan under filten och lite senare te & macka på de =) Har haft en toppen eftermidda kan ja säga. Kvällen blir bara en massa mys för trött e ja nu. Ha en trevlig kväll allihop =)

Bye, bye!

Bio =)


Igår kväll va vi på bio & kolla på Avatar. Så jäkla bra film =D E glad att vi kolla den på bio oxå för ja tycker den e en typisk bio film som man nästan bara måste kolla på bio. Så den ska ni gå & kolla på =)

Idag kommer en tjej hit & kollar på våran lägenhet.. De e den första som kommer & kollar. Lite förvånad e ja ju att de e den första men ja klagar inte på de, kan ju va skönt att slippa massa spring av okänt folk när man lever i kartonger :P

Annars vet ja inte va som händer idag.. Ta & packa ner lite mera kanske. Längtar tills flyttar går av stapeln nu. Men snart så.. E ju på lördag så de e ju inte så många dagar kvar.

Bye, bye!