söndag 29 augusti 2010

Ansikts målning =)


Idag fick vi besök av Putte, Emma & Douglas =D
Putte & Rasmus satt & hängde ett tag tillsammans i soffan och kollade även in ps3 dosan :P
Efter ett tag drog grabbarna ut en sväng, skulle fixa bil.
Så ja tog fram vatten färgerna & satte igång me ansikts målning, eftersom ja lovat dom de igår och då måste man ju hålla de man lovat.
Söta blev dom & nöjda och tur va väl de för inte fasen målar ja snyggt inte :P haha.. En fjäril & kanin skulle dom va för dom som inte ser va dom ska föreställa ;)
Barnen lekte, slogs, lekte, tjafsa och lekte lite till :P En himla massa liv va de iaf.. hehe.. kunde tro att vi hade tio ungar hemma samtidigt. Men leker man så gör man även om de kan gå en åt huvet mellan varven ;)
De har iaf vart en hel mysig eftermidda och de va nice att träffa Emma lite, ja även er andra två men har saknat henne lite si så där på sista tiden ;)

Och nu har de kommit till Rasmus tur att bli sjuk.. snorig som attans e han, stackars liten va jobbigt han har de. Så de ska bli kul & se hur dom kommande nätterna ska se ut för min del.
Han har iaf fått låna mina kuddar att sova på så han får en liten sluttning så de slipper täppa igen på en gång. Sen har vi koksalt lösning & nässug som underlättar en hel del, som tur är.
Nä lägga sig i soffan & softa lite innan de e läggdags för min del.

Bye, bye!