söndag 13 december 2009

hehe.. Mer än va ja visste om :P

Jaha.. då har vi gudmor till bebis avklarad & klar. De blir min tattit ( faster ) som ska vara de =D Vi har inte riktigt bestämt oss om gudfar än men vi har ett par på listan som vi tycker passar bäst =) De bästa va när ja ringde & prata me tattit igår & fråga så fick ja reda på att hon även va gudmor till mig.. haha.. bra där Mikaela :P Ja vet att ja döpte mig när ja va väldigt gammal, ca 5 år eller nå sånt.. Men hade ingen aning om att ja hade en gudmor :P För gudfar tror ja inte att ja har iaf, inte va vi kunde komma fram till iaf.. hihi..

Denna vecka står lite på schemat att göra. I morrn har båda tjejerna lucia först my på eftermiddan & mot kvällen Izze, de ska bli mysigt att få kolla på =) Sen kommer även min farmor hit & vi ska fixa lite tapeter, har sån tur att hon kan sånt & e så snäll att hon hjälper oss me de =)

Tis ska ja & Mia åka och julhandla för min kära man handla julklapp till mig fast vi sa att vi inte skulle köpa nå till varann, söt e han <3 Så då ska vi ut på äventyr, tack gumman att du hjälper mig i sista min ;)

Ons blir de möte och sen på kvällen blir de att åka över till Jessica & fira henne på hennes stora dag, Grattis gumman <3<3<3

Tack hej för mig ;)
Bye, bye!