torsdag 3 juni 2010

Sover längre

Rasmus har dom senaste tre nätterna sovit hur bra som helst. En gång har han vaknat & velat haft mat. De e ju jätte skönt men min kropp säger ifrån nu istället :P Den e ju inte van att få sova lite mer & bättre så ja e mega trött.. hehe.. Får hoppas de håller i sig me sovandet så min kropp vänjer sig vid de och tröttheten sakta men säkert kryper bort lite :P För att ha sovande barn på nätterna e ju guld värt.. dock inte för mina bröst som blir stenhårda & ömma.. hehe.. men de e de värt ändå ;) Har ju en pump i värsta fall så de ena löser de andra ^^

Tjejerna e jätte duktiga på nätterna och inatt kissa My bara en gång på toa för första gången ja väckte henne kom de inge kiss.. Får hoppas de fortsätter så =)

För första gången i mitt liv som ja verkligen får panik över vikten.. Vet att de bara e en och en halv månad sen Rasmus kom men att inte ha nästan nå sommar plagg längre gör att paniken kryper sig på och måendet blir drabbat.. De e ju skit jobbigt.. Även om ja bara har 8 kg kvar ca till min vanliga vikt så hur kul e de att gå me tajta kläder när man har mage & hull kvar på kroppen :S Man ser ju ut som ett jävla korv skinn då.. Nä usch de vill ja verkligen inte göra.
Min karl stöttar mig och säger att han älskar mig för den ja e och att ja faktiskt nyss fått barn men de spelar ingen roll för ja trivs ju inte, även om de nu e helt underbart skönt och mysigt att få höra de från honom =) Ja rör på mig varje dag men att ta sig i kragen & göra dom dära jäkla situpsen på kvällen går de segt me för man e ju helt slut.. Måste ta tummen ur & ta mig tid på dagen till de istället men när..? :P Tiden räcker inte till tycker ja..

Nä nu måste ja ta min son..
Bye, bye!