lördag 12 juni 2010

Tränat =)

Jopp.. Äntligen fick ja tummen ur & ställde mig för att trampa runt.. Förut trampa ja en halvtimme på bra fart & styrka men nu.. tio min orka ja bara :S Känns tungt men va fan.. har man suttit me foglossning och inte kunnat röra sig alls på ca ett halvår e de väl inte såå konstigt.. Men de e jobbigt att komma tillbaka både fysiskt & psykiskt. Gjorde även magövningar för att få tillbaka musklerna i magen fortare, de kändes som fan. Så de e bra att de funkar.

Men måste erkänna att de känns tungt som fasen att ha ca 8 kg kvar till normal vikt.. Allt gick ju bort på en gång efter Izze och My. Nu.. nu sitter massor kvar känns de som.. Men me dom gick ja ju bara upp tio kg oxå, nu blev de 20-25 kg.. Massa vatten i kroppen oxå. Men skam den som ger sig.. Även om ja inte kommer ha värsta sommar looken över denna sommar så kommer ja hinna en bit på väg förhoppningsvis. Måste bara ta mig tid & ork. Får be min älskling att puscha på mig när han kommer hem från jobbet på dagarna ;P För bort ska de.

Ikväll blir de mys me min bejb framför en film, älskart.
Bye, bye!

Lite bättre..

Efter en natts sömn så mår både Izze & Rasmus bättre, de e skönt. Plus att Rasmus fått tillbaka lite bättre aptit. Får hoppas de håller i sig så.
My har vart jätte duktig inatt oxå.. När ja tog upp henne för ett natt pink innan ja skulle sova så kom de inge och inte en droppe kom de i sängen på hela natten =) Hoppas de fortsätter så nu då men om inte så gör de inte ett dugg de heller, kan ju inte begära allt för mycke av henne.

Tvätten ligger & ropar, tvätta mig, men samtidigt så har ja ingen ork att ta tag i de just nu.. men vet att ja måste så man får de gjort. Funderar på att få ork till att ställa sig & träna lite oxå.. Får se hur de blir me den saken.. Tvätten först.

Sen en varning till alla som känner min karl.. Han e skit grinig av sig nu.. Han har ju dragit ner på snuset & nu tror ja han gör ett försök helt utan men SATAN va SUR han e av sig :P
Men duktig e han som försöker sluta =)

Nu måste ja ta hand om barn.
Bye, bye!