söndag 14 november 2010

Akuten...

Idag blev de en tidig morron, vi skulle nämligen iväg till akuten me lilla My. Hon halka omkull igår kväll efter våran härliga pizza kväll me grannarna så hennes kväll vart ju mindre bra avslutad.
Körde Izabell & Rasmus till Emma & Putte som va underbara att vara barnvakt, Tack så himla mycket att ni finns & ställer upp som ni gör.. Finns inte ord för hur tacksam ja är.

Vidare till V-ås och vänta i de fina vänt rummet... usch så tråkigt de e att vänta. Men va gör man inte för sitt lilla hjärta. Fick träffa en sköterska först & så självklart vänta igen.. Till slut fick vi komma in till ortopeden & vänta lite till :P Och medans vi satt i rummet så ställde My tusen frågor om allt och allting.. hehe.. Fast de roligaste va när hon kläcker ur sig.. Mamma, när får ja komma upp & runka mig... hahaha.. sötis =) Läkaren kom & han va jätte bra och My va så duktig att berätta hur de hade gått till & vart de gjorde lite ont och mera ont. Upp till rönken och de gick oxå kanon. Sen blev de den värsta väntan av alla.. Men till sist kom vi in till läkaren igen som berätta att hon hade brutit armen även om de nu va en liten spricka bara.. Så på me en gips skena och så fick vi råd om hur hon ska sitta me handen i vissa lägen o.s.v.

Åkte till MAX för att äta och för att My skulle få en belöning efter sina duktiga insatts på akuten.
Inte en tår fällde hon & inte ens i närheten till att börja gråta.. Men där satt en annan & hade tårarna i halsen för man blev så rörd över sin söta tjej.
Så nu väntar tre veckor me gips skenan.. 5 dec får den tas av så nu börjar ned räkningen ;)

Bye, bye!