lördag 4 september 2010

Road tripp

Igår tog vi oss en road tripp till V-ås. Fast först lämna vi av tjejerna hos min mor. Dom fick vara & greja me henne i hennes lägenhet, mycke roligare än att kolla bilstol :P Åkte till baby proffsen & hitta den här braiga bilstolen till Rasmus =) Så nu ser han inte lika stor ut längre när han sitter i en som e mycke större.. hehe.. Vi blev nöjda, plus att de va kampanj på den oxå så den va lite billigare än vanligt och de sitter ju aldrig fel ;) Vi behövde inte kasta ut så mycke egna pengar heller så me de vill ja återigen tacka alla för eran slant ni gav till Rasmus på dopdagen så han kunde få denna fina bilstol =) Ni vet vilka ni är =)

Vi svängde även förbi Ikea för vi tänkte köpa matstol till Rasmus oxå men där va de tvär stopp för min karl.. De va massa folk där, hela parkeringen va typ full så vi hoppa över de & åkte till media market & spana lite. Hitta en film till tjejerna, snövit =) Älsklingen fick äntligen ett mobil skydd/bag ( Eller va de nu heter :P ) och sen blev de hemåt & hämta upp tjejerna.

Kvällen blev en mys kväll me Izabell.. De behövdes, Ja natta My & Richard natta Rasmus så la vi oss i soffan framför den nya filmen & gosa ner oss me Izze =D Richard va den som banga först.. haha.. han som brukar va en sån natt uggla annars.. Han slumra till på soffan så han gick & la sig en kvart innan filmen va slut :P Klen fis ;) Sen blev de sängen för mig & Izabell oxå och skönt va de att komma i säng i tid även en fre kväll =)

Förresten.. Rasmus snurrar runt som en tok när han ligger på sin filt på golvet och nu har han även börjat hitta sina fötter =) Så nu ligger han me dom upp i luften & grejar me :P Den ungen e ju för rolig.. snurrar me hela kroppen, rullar från rygg till nästintill mage och fötterna som åker upp & ner.. hihi.. Tänk va fort de går i utvecklingen när de väl börjar. De e ju inte klokt men kul att se =)

Nu får de va färdigt skrivet..
Bye, bye!