fredag 18 juni 2010

läkar besök & lekpark

Gårdagen fick börja me ett läkar besök för Izze för hon hade fått ont i ryggen efter gårdagen i hopp borgen.. Läkarn trodde att hon bara fått en redig kyss i ryggen men för att vara på den säkra sidan ska vi hålla koll på hennes avföring i några dagar så de inte kommer blod, då blir de akuten som gäller. Än så länge har de vart okej och ja tror hon bara fick sig en redig smäll i ryggen, men lite alvedon får hon så de lindrar de onda. Vi hade sällskap av Lollo & Ella oxå så efter läkar besöket blev de en lekpark så barnen fick springa av sig lite.. Izze lekte hon oxå men man märkte ju att de va lite begränsat på rörelserna. En liten stund innan hemgång kom Peo & sötisen Evelina och lekte me oss oxå =) Så mysigt att få gosa lite me lill tösen =)

Sen mot kvällningen satt Rasmus & gosa ner sig me pappa framför datorn =) Sådan far sådan son :P

Idag ska vi in till Köping för att handla dop present till Evelina som ska döpas på söndag.. hihi.. våran förlovningsdag, så hennes dop dag kommer ja sällan glömma ^^ Sen måste vi även köpa ett par finare byxor än myspys till Richard :P Adidas byxor kan man ju inte ha på dopet ju.

Och min älskade Persika e så go för hon ska ta hand om våra terrorister medans vi handlar så vi får göra de i lugn & ro.. För just nu e dom mer vilda än tama :P Nu blir de att fixa lunch till barnen.

Bye, bye!