söndag 23 januari 2011

Snart dags.. Och fest kanske..

Ja då va de snart dags för Richards 25 års dag & min 30 års dag.. Faster & tjejerna va här idag och efter ett tag fick ja så snällt gå hem till Lollo & Pierre en timme ca för de skulle pratas hemlisar.. Skapligt nyfiken man blir då.. :P
Funderar iaf på att bjussa på lite fika söndagen den 13 feb eftersom ja fyller ju så fint på måndagen där.. Ja tycker att alla hjärtans dag alltid borde ligga på en helgdag.. hehe.. Inte bara för min skull utan just för att de e en speciell dag =)

Sen har även ja & Richard pratat om att hyra lokal & ha en fest för att fira in ordentligt.. Men i så fall blir de i slutet av feb.. Och så beror de på hur mycke folk de vill komma me.. För de känns ju lite onödigt att kasta ut massa pengar på lokal om de inte kommer så många :P
Får se hur de hela slutar ;)

Två sjuklingar har ja hemma me.. Mysan har hosta, feber & öroninflamation & Rasmus har blivit lite snorig, lite hosta & feber IGEN.. Han blev ju nyss frisk.. Typiskt de här..
Går bara runt, runt.. Får hoppas att de här e sista svängen på ett bra tag nu. Vill ju kunna hitta på roliga saker me mina barn..
Men efter regn kommer sol =) Så får hoppas på den där solen inom kort =)

Mina älskade pluttar =)

Nä nu ska ja lyssna på Izabells läs läxa lite.
Ha en fortsatt trevlig dag =)
Bye, bye!