fredag 23 april 2010

En vecka redan

Nu har lilla Rasmus hunnit bli en vecka redan.. På ett sätt har de gått fort men ändå inte :P Tjejerna e så duktiga me honom även om dom e lite för ivriga ibland så de ju att påminna mellan varven att ta de lugnt runt omkring honom. De märks iaf att My e mellan barn & van me att ha ett syskon i sitt liv medans Izze gärna vill va me & följa varje steg man tar me Rasmus. De e ju sött men kan va väldigt påfrestande mellan varven oxå :P Hon glömmer bort att att leka & ska ha minsta lilla koll på allt som händer.. Så då får vi gå in & påminna att hon e ett barn & ska leka och ha kul oxå =)
Byta blöja tycker hon e kul, även om brorsan har bajs i blöjan.. hihi.. De ni ;)
My tycker om att pyssla om sin bror hon me men hon e mer för att hålla i han i soffan bara =)

Besök av släkt har rullat in & idag kom farbror Tim hit & titta på sitt brors barn för första gången, tror han blev förälskad i de lilla pyret vi har här hemma för Rasmus låg i hans knä hela tiden och inte ens farmor fick hålla idag :P Så mysigt att se dom tillsammans =)

Mina hormoner vimlar runt fint i kroppen nu oxå.. Hoppas de lägger sig snart för de här e fasen värre än att vara gravid... hehe.. Kan säga att ja tjuter för ingenting just nu.. haha.. De lägger väl sig snart. Om nån vecka kanske..
Nån som vet??

För ja minns då rakt inte hur länge sånt hära satt i innan de lugna sig :P

Här har vi en jätte stolt pappa =)
Kan säga att han e världens bästa pappa, som tar hand om sin son & tjejerna me, på de bästa sättet man kan, älskar dig älskling & är så lycklig att just du är du och är min ;)
Han vet hur man tar hand om sin familj och lite till =)

Även om de e en omställning & tröttheten smyger sig på allt tätare så e de här så underbart att va me om och speciellt tillsammans me min man =)