fredag 18 december 2009

Känner mig stressad

Då va de fre igen och snart ska ja börja kolla runt efter släp att hyra. Hoppas man får tag i nåt bra & billigt. Känner mig skit stressad inför julen & nyårs veckan.. vet inte varför.. Kanske beror på att man snart ska flytta och tycker att man nästan inte har packat ett skit fast man ändå har packat ner halva lägenheten.. om inte mer. Ja, ja.. försöka att andas djupa andetag & varva ner lite :P

Va händer annars i helgen då.. ja har då ingen aning än så länge. Åka lite skridskor me Izze kanske om de inte blir föör kallt :P Hon fick ju de i födelsedags present så då måste man ju inviga dom =) Fast de blir ju hon & Richard som åker, ja får sitta & titta på och hoppas på att inte frysa ihjäl.. hehe..

Ja e inte perfekt, ja har mina fel & brister och en av dom kanske ja gör just nu men ja kan inte ta de me dig öga mot öga för vi träffas aldrig. De ja vill säga e att ja börjar bli rätt ledsen i ögat på dig nu. Tycker att ja iaf har försökt att ställa upp, finnas där & komma me råd för att hjälpa dig på vägen.. De kanske va fel men då e de ju faktiskt upp till dig att säga ifrån om de inte känns bra för en tanke läsare e ja inte. Ja har hört av mig gång på gång för att ja saknar våran vänskap & vill hitta på nå men de händer aldrig något & du hör aldrig av dig längre & inte gjort på ett bra tag. Ja vill inte sitta & höra av mig hela tiden & tjata utan vill att du ska kunna komma till mig oxå för de e så vänner gör. Visst man behöver inte höras var & varannan dag men att kunna höra av sig i mellan åt tycker inte ja e så svårt. Och ha tid för varann nån gång i mellan åt.

Ja har många vänner som ja inte träffas så ofta längre & så ofta som ja kanske vill men ja vet att dom finns där. Och vissa har fullt upp dom me, med olika saker omkring sig. Men dom hör av sig via nätet, mob eller ringer iaf och ja till dom.Om ja kunde gå nånjäklastans sj så skulle ja göra de men läget e nu & har varit ett bra tag att ja kan inte gå dit ja sj vill för ja får för ont. Så tyvärr sitter ja där ja gör om inte min snälla karl kör mig dit eller nån annan som kan vara snäll & hämta mig & köra hem mig igen. De e inte kul att vara beroende av nån annan på de viset & de e inte kul att inte kunna röra på sig längre men man hoppas nånstans på vägen att ens vänner ska kunna ha förståelse för de & att man kan försöka göra de bästa av situationen. För de varar inte för evigt, de onda försvinner så småningom.

Nu har ja lättat på hjärtat lite så tack & hej för mig. Bye, bye!