torsdag 8 juli 2010

De gick bra =)

På eftermiddan fick vi åka till sjukhuset för att rönka Izzes nacke. För att vara på den säkra sidan eftersom hon haft ont så pass länge. Som tur va visa de inge så de va ju en lättnad. Men förstår inte varför dom inte kolla hela ryggen eller åtminstone svanken på henne för de har hon ju oxå klagat på. Men, men.. får se om de blir bättre snart annars får ja väl ta dit henne igen.

Idag på dan va Emma, Putte & Douglas här och hälsa på, de va trevligt =)
Fick hjälp me lite saker eftersom de ena byte av de andra :P
Så tack så mycke.

Här kommer iaf lite bilder som ja utlovat tidigare..



Såhär blev Mys nya hylla me några nya lådor =)



Äntligen har ja hittat ramar som ja ville ha till korten ja fixa sj =) Nu ska dom bara upp på väggen...

Izze fick b.l.a en lampa till sitt nya skrivbord som hon fick för nån/några veckor sen =)

Sen blev de ju lite annat små plock från Ikea me.. Va ja önskar man hade mer pengar så man kunde köpa massor me nya saker :P
Men ja e glad & tacksam för de ja har me. Kärleken övervinner allt ;)

Nu blir de lite glass framför tv:n.. Bye, bye!

Läkar besök

Igår kom vi hem för sent för att börja fixa i ordning de vi köpte. Kasta barnen i säng & plocka upp lite av de vi köpt sen blev de sängen för oss oxå. Va helt slut. Så bilder kommer när de e klart idag ;)

Snart ska vi gå till läkarn me Izabell igen. Hon klagar fortfarande över nacken sen hon fick den där smällen i hoppborgen på gårdsfesten, inge bra. Får se om man får remiss till ortopeden eller nå för att se om nå sitter lite på sniskan eller nå. Hoppas inte men tycker samtidigt att de e konstigt att hon fortfarande har ont mellan varven när de e så pass längesen.
Ja, ja.. de återstår att se när vi kommer dit.
Nu ska ja göra oss klara.

Bye, bye!