lördag 2 oktober 2010

Shoppat... ångest & sorg..

Idag åkte ja, Richard & Rasmus till Tuna park & shopa.. Hitta lite smått & gott & de va skoj. Ja hitta en as snygg jacka oxå inne på JC som ja köpte.. Den kosta en hel del och de sluta me att ja sitter och har ångest över om ja ska ha den kvar eller inte.. :P Ja i ett nötskal..
Ja älskar den men.. ja som sagt..

Sitter & väntar på att barn psykologen ska höra av sig från bvc oxå.. My ska få komma dit & prata... Hon mår inge bra.. Istället för att gråta & få ur sig sin sorg så har hon börjat pipit, gnällt, skrikit & gapat över allt och allting.. Hennes sätt att få ur sig sin frustration men de e inte rätt sätt och även om ja lider me henne e de väldigt jobbigt i längden. Så de ska bli skönt att hon ska få lite hjälp på traven.
Fattar inte att hennes pappa inte kan se till & fixa till de här nu.. De e ju hon som lider men han tänker på hur jobbigt de e att sitta bland alla tjack pundare ( som han sj uttala sig ) & vänta på att få ta ett urin prov.
De e ju helt sinnessjukt.. Här går hon & mår piss och bara längtar tills den dagen kommer när dom ska ses och han gör inget åt saken. Skapligt tröttsamt.
Prioritera din dotter i första hand nån jävla gång!
Hon behöver dig & älskar dig, betyder inte de nå alls för dig eller?!

Nä nu ska ja lägga mig i soffan & glo på dumburken :P
Bye, bye!