söndag 25 april 2010

Ja har gjort nå ja inte gjort på länge

Mmm.. just de, idag har dagen rusat iväg. Ja har gjort MASSOR ;P Första dagen sen.. ja, bra många månader som ja kunnat gjort så mycke en hel dag utan att få ont så ja kreverat. Ja har tvättat flera maskiner, även nu om min man har hängt upp de :P Plockat små saker, bäddat sängen och ja för en del kan bädda sängen verka som en ur löjlig grej men för mig som inte kunnat lyfta ett finger hemma på flera månader p.g.a foglossning e de en helt härlig grej, hur sjukt de än må låta. Ja har plockat i & ur disk maskinen, flera ggr.. haha.., dammsugit & torkat golven, tagit oss våran premiär promenad me hela min underbara familj.. hehe.. gud ja känner mig ur löjlig som e så lycklig över att fått städa :P Men de e inte städningen som gör de utan just de att ja KAN, ja KAN göra saker UTAN att få ONT och de e sååå HÄRLIGT =D Sen har ja ju lite foglossning kvar och när ja väl slipper ligga på sidan & sova så saknar ja de helt mega mycke ;P För just nu gör de för ont i blygdbenet att sova på sidan.. blir stel som en pinne och kommer knappt upp ur sängen. Men rygg går hur bra som helst. Tur de ;)

Här ligger min lilla prins i vagnen & sover medans tjejerna får leka en pytte stund i lekparken innan de e dags att gå hem.





Här e mina älskade små bus tjejer =)
Dom hade en rolig stund me massa bus me Richard, tur de för ja kan inte springa riktigt än :P


Idag har vi haft besök mot kvällningen oxå, först kom Lollo, Pierre & Ella och efter ett litet tag efter de kom Jessica & Jimmy =) De va trevligt me en liten fika stund & kackel.

I morrn blir de en tidig morron.. Izze ska ju till skolan och vi ska ta oss ner till vårdcentralen & kolla upp Rasmus puls. Även om han har medicin så känns de skönt att kolla lite mellan varven.
Nu blir de att dega lite & sen sova.

Bye, Bye!