söndag 11 juli 2010

Fyyy faaaannn

Vilken jävla värme de e nu asså.. Vi har 30 grader varmt i lägenheten och har då gjort allt för att få de så kallt som möjligt :S Nu vill ja har regn så man kan få in lite kyla och kunna få sova bra åtminstone en natt... Lite vind natte tid skulle ju inte heller sitta fel men de kan de ju inte heller vara.. Men på dagarna då jävlar kan de blåsa så hatten flyger av :P
Nä lite svalare inne skulle inte sitta fel nu..

Bye, bye!

Pappa Richard tid =)

Izabell har på senaste tiden sagt att hon saknar sin biologiska pappa väldigt mycke så igår tog hon & pappa Richard en eftermidda/kväll tillsammans och hade lite egen tid me varann =)
Dom åkte ut till stugan & där fick hon hjälpa till att måla vägg & grejer, hon hade haft en rolig kväll me Richard och de e ju toppen =) Han e så underbar som finns där för henne.. Ja, båda tjejerna.

Ja, My & Rasmus va hemma & städa lite. My va så duktig som hjälpte mig och hon sa ifrån när ja skulle damma av hennes kök som hon har på sitt rum.. Nä mamma de vill ja göra, så satte hon igång & doppa trasan i hinken, vred ur & torka så fint så =)

Lite senare på kvällen kom Jonte över en sväng oxå, han skulle hämta sin tröja som han hade lagt kvar i bilen på power meet. Vi kolla en film, han åkte hem & ja och Richard kolla en till så de blev skapligt sent igår.
Upp vid sju & har vart vaken sen dess, fick min sov morron igår så idag e de Richards tur att sova lite.
Men snart ska han väckas för ja vill åka & bada i detta toppen väder, min karl har inget att säga till om där :P Liiite kanske ;) ..hehe..
Får se om Pierre, Lollo & Ella följer me.. Vore trevligt om dom skulle göra de iaf =)
Nån annan som e sugen? Bara att höra av er..

Bye, bye!